ЦІЛОДОБОВО
24 / 7

Солод житній

Рекомендується вживати по 1-3 чайній ложці житнього солоду щодня з метою загального оздоровлення т..

153 грн

Рекомендується вживати по 1-3 чайній ложці житнього солоду щодня з метою загального оздоровлення т..

114 грн

Рекомендується вживати по 1-3 чайній ложці житнього солоду щодня з метою загального оздоровлення т..

67 грн

Відображено 1 по 3 з 3

Солод житній

Солод житній Choice

Солод житній від українського виробника CHOICE - це натуральний продукт, який було одержано з застосуванням ферментативного гідролізу, використовується для лікувально-оздоровчого харчування.

Солод житній ферментований мелений від Чойс сприяє функціонуванню організму і повністю заповнює дефіцит поживних речовин людини.


Технологія отримання солоду відрізняється від традиційної технології отримання ячмінного солоду. В організмі людини дуже добре засвоюються хелатировані амінокислотні комплекси, ми отримуємо його з корисних речовин в зерні завдяки інноваційній технології нашої компанії CHOICE.

Потрібно враховувати, що жито здатне посилити перистальтику кишківника і підвищити кислотність шлункового соку, ось чому житній солод потрібно застосовувати дуже обережно, якщо у вас є: хвороба дванадцятипалої кишки, при виразковій хворобі шлунка, при хронічному панкреатиті, при хронічному холециститі у стадії загострення, при гастриті з підвищеною кислотністю, при субкомпенсированному дисбактеріозі, декомпенсованому дисбактеріозі.

Дозування слід коригувати залежно від вашого самопочуття і від індивідуальних особливостей вашого організму. Житній солод можна додавати в якості харчової добавки, або застосовувати зовнішньо, роблячи маски для обличчя. Часто наші клієнти додають солод в супи, домашню випічку, овочеві страви, м'ясні страви, соуси, кефір, салати, фруктові пюре, йогурти і та ін.

Рекомендуємо приготувати в домашніх умовах житній квас. Невеликий рецепт:

— 2 ст. л. солоду потрібно залити 1 літром кип'яченої води з температурою 60 градусів Цельсія

— після чого витримуємо 1 годину, потім переливаємо в якусь іншу місткість

— відфільтровуємо осад

— необхідно додати 2 ст. л. цукру, 1-2 гр. сухих дріжджів, можна додати ізюм (за смаком)

— витримуємо суміш при температурі не нижче 20 градусів протягом доби

— після цього потрібно ще на одну добу поставити суміш в холодильник

— квас готовий. Якщо пляшка закрита то квас може зберігатися в холодильнику до 7 діб.


X

сторінка Подарунків