ЦІЛОДОБОВО
24 / 7

Як приймати пророслі зерна?

1. Прозеры (пророслі зерна) добре поєднуються з різними продуктами, але лікарі рекомендують все-таки є їх окремо, за 40 хвилин до прийому їжі. Якщо це не збігається з Вашим графіком, комбінуйте прозеры з сніданком або обідом.

2. З'ївши їх у другій половині дня або перед сном, ви, швидше за все, не зможете заснути - цей продукт має сильний стимулюючий ефект. Для першого часу важливо не переборщити. 1-2 чайн.ложки в якості добавки до ранкового сиру, фруктового салату або овочевого пюре буде достатньо.

3. Необхідно поступово збільшувати дозу, починаючи з 1-2 чайних ложок до 3-4 протягом 3-х місяців.

Пророщені зерна

4. Поєднуйте прозеры тільки з стравами кімнатної температури, додайте в злегка теплі каші, супи, рагу. Термообробка різко знижує цінність біогенного продукту - вітаміни і ферменти руйнуються.

5. Приймати прозеры можна постійно. Як мінімум - 3-4 рази на рік по 1-2 міс. Особливо вони важливі в період хвороби або авітамінозу. Вживати по 1-й столовій ложці (або по 2 ч. л.) в день, додаючи в кефір, йогурт, каші, супи, салати. Можна просто ложку зерен запити склянкою теплої води.

За місяць їх прийому Ви побачите відчутні результати:

* поліпшується стан волосся (перестають випадати і інтенсивніше ростуть, набувають блиск),

* поліпшується стан шкіри (проходять висипання і подразнення),

* поліпшується стан нігтів (перестають розшаровуватися і швидше ростуть);

* зменшується апетит (отримуєте максимум поживних речовин),

* поліпшується робота ШКТ;

* йде сонливість і з'являється бадьорість.

15/05/2018